Начало
Представителство Представителсто на:
  AMI DODUCO GmbH DODUCO
  INTERKONT GmbH INTERKONT Berger GmbH
  ING. KULMS GmbH, INSECT-O-CUTOR Kulms "Insect-O-Cutor"
  HUECO ELECTRONIC GmbH Hueco Electronic GmbH
  HUECO ELECTRONIC GmbH Entel TTT JSC
  HUECO ELECTRONIC GmbH MJ Spings
  HUECO ELECTRONIC GmbH Gildia Stroi GmbH
  HUECO ELECTRONIC GmbH Вашата фирма
Европроект Европроекти с НЕСТ
Еврофондове - "ОП"
Business Support Center Бизнес за МСП Ново
Инвестиции Инвестиции
НЕСТ Консулт НЕСТ-Консулт
Инфоцентър - НЕСТ ИНФОБИЗНЕС Инфоцентър
Фирмен сервиз Услуги
Фирмен профил Фирмен профил
Контакт Контакт
НОВО, НОВО
Новости от фирмата:
1. Wiki
2. Сребърни кюлчета 99,99
3. Разфасовки - Ag кюлчета
4. AlCunnect - нов материал
 

DODUCO, we know how

DODUCO, we know how

DODUCO, we know how

DODUCO, we know how

Енциклопедия, справочник на фирмата за електрическите контакти

Фирмата предлага на свойте клиенти и партньори една своебразна енциклопедия на материалите прилагани в електрическите контакти на немски и на английски език. Книгата е особено добро помагало както на професори, доценти, лектори, така и за студентите, бъдещите носители на искрата, лутаща се между подвижния и неподвижен контакт.

 

НОВО

Продажба на сертифицирано, инвестиционно сребро на кюлчета с чистота 99,99
Сертифицирано сребро, с най-добрата чистота 99,99
Кликни за подробности върху снимката или
ТУК
 
 
 
 
Фирма DODUCO GmbH, Германия
DODUCO, we know how
Контактен материал и електрически контакти
Contact specialist! The only contact you need!
Контактен материал от световния лидер и главен партньор на електротехническата, електронната и автомобилна промишленост.
Фирмата е специализирана за производството на контактен материал на основата на благородни метали и техните сплави, масивни, биметални и триметални нитчета, щанцови детайли и електро-механични компоненти, шприцовани с пластмаса, повърхностно слойна технология и галванотехника.
НОВО, НОВО

DODUCO – сребърните кюлчета са вече с включен Сертификат за автентичност

 

 

Сребърните кюлчета на стационираната в Пфорцхайм, Германия, преработвателна компания на благородни метали DODUCO в бъдеще ще бъдат доставяни изключително със сертификат за автентичност. След като от месец август 2014 г. на долната страна на кюлчето от  1 килограм, в рамките на защитното форио, може да се види сертификата, след продажбата на наличното количество на 5-кг.  сребърни кюлчета ще следва и при тях да се въведе сертификат за качество.

 

Сребърни кюлчета, сертифицирано и банково сребро – за инвеститори, които искат да запазят стойността и да получат прибавена стойност.

 

 

От миналата година DODUCO произвежда сребърни кюлчета с чистота 99,99%. Със сертификата за качеството ще се увеличи доверието на инвеститорите в отлетите кюлчета и ще се гарантира писмено тяхната чистота. Сертификатът на хартия освен логото на преработвателната благородни метали компания, ще доказва данни за чистота и тегло на кюлчетата.

 

През 2012 г. компанията DODUCO беше включена в списъка Good Delivery на асоциация Bullion Market (LBMA) Лондон, и логото на LBMA може вече да бъде намерена на сертификата на качество изадавана от компанията, както и надпис "Good Delivery Refiner". Подписът на Управителя на фирма DODUCO доказва точността на информацията и на автентичността на кюлчетата.

 

Септември 2014

НОВО, НОВО

DODUCO представя безплатно за студенти, научни работници и всички интересуващи се от основите на Електротехниката и в частност на контактния материал, новата книга и справочен материал „Електрическите контакти“  в свободната енциклопедия Wiki

 

www.electrical-contacts-wiki.com

 

За всички любознателни и професионалсти в областта на електротехниката

 

 

 

Свободната енциклопедия Wiki съдържа данни, свойства, приложения, норми и стандарти за термичното огъване на контактните материали, заготовки, контактни части, шприцовани детайли от пластмаса и метал, композити, покрития, галванични продукти и рециклиране на материали съдържащи благороден метал. Като допълнение се разглеждат и са описани различни аспекти за опазване на околната среда и методи за изпитване на електрически контакти.

 

Потребителите имат възможност в бъдеще да допълват страниците със статии или да публикуват нови статии. Така DODUCO създава актуална и изчерпателна справка за всички професионалисти и ентусиасти в областта на електрически контакт  и технология.  

 

За успешното изпълнение, проектът  бе подпомогнат от Steinbeis –„ Центъра за развитие на предприемачеството“, Пфорцхайм - www.szue.de

 

Юни 2014

 

 

 

За повече информация, посетете и сайта на фирмата www.doduco.net