Начало
Фирмено представителство Представителство
Европроект Европроекти с НЕСТ
Еврофондове и "ОП"
Business Support Center Бизнес за МСП Ново
Инвестиции Инвестиции
НЕСТ Консулт НЕСТ-Консулт
Инфоцентър - НЕСТ ИНФОБИЗНЕС Инфоцентър
Фирмен сервиз Услуги
Фирмен профил Фирмен профил
Контакт Контакт
Европейски съюз

Най-ефективния начин да бъде подпомогнат Вашия бизнес

За да бъде възможно да Ви бъде намерен партньор, инвеститор или да излезе Вашата фирма на международните пазари за да оперирате успешно, ние от Агенция НЕСТ сме разработили високо ефективни 5 стъпки за Вашия успех.

Ние се радваме виждайки лъчезарния поглед на нашите клиенти, следващи нашите правила и техния успех, който не закъснява.
Помощ при кандидатстване по Европейски фондове за безвъзмездна помощ и/или намиране на инвеститор/партньор за разширяване на Вашия бизнес.

Много може да научите за нашата последователна дейност, ако заявите една конфиденциална среща с наш представител.

В зависимост от Вашите желания ние ще Ви предложим най- добрия за Вас отъпкан път за кандидатстване по Евро програма и Оперативна програма или ще Ви предложим едно значимо число от инвеститори и потенциални партньори, които биха се заинтересували от Вашето предприятие. За постигане на тази цел ние работим със сродни организации от Европа.
Разработения от Агенция НЕСТ процес е от 5 лесни стъпки
За много предприемачи намирането на партньори и излизането на нови пазари е трудно поради факта, че са необходими много знания и опит. Трудността идва и от не чак добрата компетентност и образование на хората на които се възлагат тези задачи, манталитет на бъдещите партньори от различните части на света и техния светоглед и от друга страна на ограничените финансови и човешки ресурси, налични в едно Малко или Средно Предприятие (МСП). Но всичко е стока и може да се от търгува и на добра цена, ако се знае как и се държат лостовете за управление на процесите. Нашата услуга обхваща този момент и спомага на управленския състав, които взима решенията да вземе в момента най-правилното решение, да изпревари конкуренцията и да се озове там, където другите се страхуват да отидат.
Това е точно така, защото Вашата фирма се нуждае от стратегически и интелигентно планиране и управление на бъдещото си развитие, Нашите 5 лесни стъпки пристигат на помощ на корпоративното управление за максимизиране на успеха и използване на възможностите.
Как бихме могли да максимализираме Вашия бизнес и перспективи.
Ние от Агенция НЕСТ, разработихме изпитан, стъпка по стъпка процес, прилаган вече 20 години. Въпреки многото аспекти нашия процес е относително прям и недвусмислен и произвежда еднозначни резултати в полза на нашите клиенти.
Ние сме заедно с Вас във всяка стъпка по пътя
Да Ви помогнем във Вашето намерение за кандидатстване по Европроект или намиране на партньор ние трябва да сме добре информирани за действителното състояние на нещата. И то така, че да не получим информацията за желаното, което да бъде представено за действително! Само надеждната и отговорна информация ще създаде условията за максимален успех на Вашето начинание.
Потърсете още днес бизнес съвет от Агенция НЕСТ
Изпратете Вашето запитване или идея за реализиране на Е-Мейл: inform@nest-agency.com и след това се обадете на нашия екип на 088 879 66 93 за да си организирате една бизнес консултация с нашите специалисти.

1. Стъпка
Разбиране на Вашето намерение и вникване в подробностите на Вашия бизнес
В нашите първи срещи ние ще се постараем да разберем от Вас всички аспекти на Вашето намерение за да можем в по следващите стъпки да го представим по подобаващ и разбираем начин. За изготвянето на необходимите документи ще привлечем професионалисти, които да свършат работа, да произведат съответно необходимите документи на най-високо ниво, без забележки
2. Стъпка
Изследване/проучване
Нашият екип ще изследва стратегически Вашето намерение и в това изследване ще бъдат включени наличните база данни на фирмата и опита й за намиране на партньори в страната и извън нея. Уникалното при нашата фирма е, че използва всяка възможност за намиране на партньор за Вашето намерение, като взима в предвид както особеностите на Вашия сектор, така и максималните възможности за между секторно преплитане на инвеститорските ангажименти. Това проучване обикновено трае от 3 до 6 седмици преди да се премине на следващата стъпка.
3. Стъпка
Генериране на перспектива
След като одобрите представените от нас документи и/или инвеститори се извършва съвместно подбора и обсъждане на потенциалните възможности и се генерира перспектива, която е в тясно единение с Вашите нужди и желания.
4. Стъпка
Лични срещи
Първичните срещи за опознаване на инвеститорите с Вашите намерения се водят от нашия опитен екип. Нашият екип ще Ви подготви предварително за тези срещи
5. Стъпка
Предложението
Предложението е много важен етап в процеса на Вашето намерение. Нашия екип ще Ви подготви и ще Ви изработи и бизнес план с който да заинтересувате инвеститора още повече в перспективите за Вашата съвместна работа. Това е най-важния момент в който инвеститора, виждайки перспектива и възможности за разрастване на бизнеса и бързо възвръщане на инвестицията може да направи по-добро предложение за Вас.
Няколко ценни обстоятелства:
- Ние ще идентифицираме Вашия бизнес потенциал и ще Ви предложим максимално много предложения и инвеститори.
- Ние ще направим така, че да се създаде конкурентна среда около Вашето намерение.
- Ние ще предложим най-добрата сделка за Вас и Вашия бизнес.
- Ние ще Ви представим инвеститори от страната и чужбина

Както мислим по различен начин, така и работим
Всички твърдят, че са различни и уникални, но в действителност те действат като всички останали. Наистина по-различните фирми не се забелязват, а ние сме такава. Нашата пионерска задача е да създадем на нашите клиенти комфорт и сигурност в днешните несигурни дни. Всичко това е подкрепено с изморителен труд за показване на най-добрите и привлекателни страни на бизнеса на нашия клиент и представянето му пред проектната комисия или пред инвеститор. Общото и в двете начинания е да се постигне максимално добър резултат и успех за клиента.

Някой от нашите ключови елементи в работния процес, които според нас ни правят конкурентоспособни и ефективни.
1. Никога не правете самооценка на своя бизнес
Когато се отвори някой бизнес, инвеститора гледа за бъдещето на този бизнес, какво ще получи днес, утре, но и след много години напред. Инвеститорите не са готови да купуват история – те търсят бъдеще! Стъпквайки на този принцип инвеститора търси печалбата.
2. Вгледайте се зад очевидните и потенциални инвеститори

Инвеститорите зад океана са прекалено заети, за да се обърнат към една малка страна като България. Но не правете грешката да не пробвате!

Не подценявайте и родните инвеститори, защото поставени в една конкурентна среда те ще излязат по-добрите.

И да предположим, че идеалния инвеститор може да не идва нито от същия бранш или да бъде конкурента предлагащ на пазара същите продукти или услуги.

3. Правете много активно контактите си с потенциалните инвеститори
Практиката показва, че пасивното търсене на бизнес партньор или инвеститор чрез реклами във вестници и списания или чрез уеб сайт е загубило своето значение. Фундамента на Вашия успех е активното търсене, чрез телефонни контакти, посещение на панаири, изложби, симпозиуми, разговори във фирмите или на полето за голф. Тук Вие бихте могли да се възползвате от услугите на нашата фирма.
4. Създавайте конкурентно обкръжение
Никой друг фактор не ускорява и увеличава Вашия успех както създаването на конкурентна среда около Вас и Вашата фирма. Ако се създаде възможност от няколко инвеститора или партньора да желаят да Ви партнират, то скоростта която желаете би се постигнала по-бързо, а и желаната инвестиция би нарастнала многократно.
5. Продавайте Вашите потенциални възможности
Инвеститорите не се интересуват от миналото. Партньорите се интересуват най-много от компетентността на партньора и бъдещите перспективи на предприятието.
Ние можем да Ви съдействаме на всеки етап
Нашата услуга е да Ви съдействаме на всеки етап. При преговорите ще генерираме здравословна конкуренция, която ще донесе на Вашето намерение само плюсове. Ние ще се постараем да привлечем и други инвеститори и така да увеличим шансовете Ви за успех.

Помощ само при определен етап
1 . Стъпка – Изработване на високо стойностна фирмена документация
Представянето е от голямо значение. То генерира интерес, спечелването на въображението на инвеститора е от огромно значение. Нашите професионалисти ще Ви изготвят и представят документацията.
Тя ще включва:
Информационна брошура – фокусирана върху предимствата на Вашия бизнес, изработена да предизвика интерес в потенциалните инвеститори.
Бизнес план – силен документ, илюстриращ с данни и графики бъдещото на Вашия бизнес за следващия период от 3 години .
Електронна презентация – жизнено важен инструмент, който ще стане център на внимание и ще е във фокуса на събитията и желанията на инвеститорите при бизнес срещите.
Убедително предложение за съвместна дейност към бъдещия инвеститор, което да покаже на инвеститора бъдещия потенциал на Вашия бизнес.
2. Стъпка – създаване на допълнителна конкурентна среда за инвеститора и потенциалния партньор.
Много важен елемент в преговорният процес с потенциалните партньори и инвеститори. Той може да доведе до бързо решаване във Ваша полза на Вашето намерение.
3. Стъпка – Обучение „на сухо”
Една важна услуга, която ще Ви позволи да изготвите предварително стратегия и да бъдете подготвен за въпросите, които предстоят да Ви бъдат зададени.
4. Стъпка – Вашите разговори и срещи с потенциалните инвеститори и партньори
Нашият екип ще Ви съпроводи и професионално подготви за тези срещи с инвеститорите и потенциални клиенти. След като одобрите съответното предложение за коопериране ние ще Ви напътстваме до крайното сключване на Вашия договор за партньорство.

Какво още?
Ние не бихме искали да Ви подтикнем да използвате нашите услуги. Но преди да решите да продължите по Вашия път, разбрахме, че Вие имате необходимостта да определите и оцените нашите възможности. Това бихте могли да го извършите много лесно с възможността, която Ви предоставяме за първата безплатна среща и запознаване с услугите, които Ви предлагаме. Това ще е една супер възможност Вие да оцените нашата стойност и ние да разберем в подробности Вашия бизнес и Вашите лични намерения.
Ние сме на Ваше разположение с Е-Мейл или по телефона 088 879 66 93 .