Представителства
Продукти - уреди
Dismate Продукт DISmate
Лампи и консумативи
Информация
Референции
Доставка
Контакт
 
Серия  ФОКУС
 
 
Серия SE
 
Уреди за ресторанти
 
Уют за Вашето заведение
 
Новите средства за борба с инсектите
 
Уреди с нечупливи луминсцентни тръби(лампи)
Insect-O-Cuter
Добре дошли на съвместната страница за продукта - електрически уреди за унищожаване на летящи насекоми Insect-O-Cuter на фирмите Egon Kulms GmbH, ФРГ изключителен представител на марката за Централна и Източна и Югоизточна Европа и Агенция НЕСТ ООД, София
Какво предлага фирмата?
- Вижте сами в презентацията на фирмата -
 

С над 30 годишна история фирмата Insect-O-Cutor произвежда и разработва все по-нови и усъвършенствани електрически уреди, които се доказват непрекъснато в практиката и са проверявани многократно за своята сигурност от VDE, за своята трайност и устойчивост на материала за което клиентите могат да бъдат спокойни с дадената им от производителя 3 годишна гаранция, както и от ефективността на уредите, които могат да придобият в про-цеса на употребата и приложението им.

Електрическите уреди за унищожаване на летящите насекоми от семейството Insect-O-Cutor са произведени за да отговорят на два аспекта: максимална ефективност при борбата с вредните насекоми и при поддръжката максимална сигурност и дълголетие на употреба. Уредите Insect-O-Cutor са произведени по стандарт ISO 9002. Всички уреди притежават "CE" сертификат.

Продуктите на Insect-O-Cutor са изпитани в реални условия и тяхното използване се препоръчва от "Асоциацията на Контрольорите в хранително вкусовата промишленост" на Федералната република Германия. Виж сертификата

Всички уреди от семейството Insect-O-Cutor са лесни за поддръжка и манипулиране. Бихме желали да Ви обърнем внимание, че за специални области на приложение и изисквания имаме възможността да Ви предложим уреди с плексигласови муфи и с луминесцентни нечупливи и не разпръскващи се при чупене стъкло тръби(лампи). Високата ефективност на уредите от фамилията Insect-O-Cutor - се дължи на специално разработената и патентована симбиозна луминесцентна тръба(излъчваща зелена светлина) Нашите данни за сферата на действие и ефективност на уредите се базира на достигнатите от науката за насекомите познания - уреди с обхват на действие над 350 кв. м. не дават достатъчна защита. Производителят на уредите за унищожаване на вредните насекоми Insect-O-Cutor се различава от обичайните производители по две много важни точки:

1. Високо стойностната Synergetic® луминесцентна тръба(лампа): Излъчването на светлинна енергия от тези тръби са не само приятни за човешкото око, но те са с 30% по-голяма притегателна сила за летящите насекоми и чрез това постига доказуемо по-добра ефективност.

2. Кондензаторна техника: Това нововъведение възпрепятства пръскането на насекомите, което клиентите не без основание се опасяват, вследствие на високото напрежение от високоволтовата решетка, като чрез тази техника се постига "оптимално" умъртвяване на вредните насекоми. Тази комбинация е предпоставката тази техника да бъде патентована. Въз основа на тези положителни технически подобрения, които бяха събрани в миналото се премина към серийно им производство!

В електрическите уредите за унищожаване на вредните насекоми на производителя на Insect-O-Cutor се използват ЗЕЛЕНО излъчващи луминесцентни тръби(лампи). Университетът в Кеймбридж/Великобритания в едно свое проучване е установил, че силата на привличане на зелено излъчващата луминесцентна тръба(лампа) в сравнение с обичайната UV-A - излъчнваща луминесцентна тръба (лампа) привлича обикновенната стайна муха с 30 % повече, а за множество видове молци с 50 %. Електрическите уредите за унищожаване на летящите насекоми на фирмата Insect-O-Cutor могат да бъдат поместени съвсем леко в концепцията и предписанията на стандарта "HACCP". За места за които стъклата представляват проблем, могат да бъдат доставени с луминесцентни нечупливи и неразпръскващи се при чупене стъкло тръби(лампи). Всички уреди притежават петгодишна производствена гаранция (без луминесцентната тръба(лампа)).

Insect-O-Cutor - означава перфектна професионална система за индустриална употреба, за унищожаване на насекоми и вредители без отровни химически вещества, единственият уред на пазара, притежаващ сертификат по HACCP, с уникална Synergetic ® ултравиолетова (UV-A) лампа излъчваща зелена светлина, привличаща с 30% повече летящите насекоми от обичайните луминесцентни ултравиолетови лампи, с петгодишна заводска гаранция, с периметър на активно действие на площ до 350 квадратни метра!
     

INSEC-O-CUTOR Focus Modell F2 с активно действие до 90 квадратни метра

 
Фокус F2 - Уникално предложение!
 
Най-продавания и ефективен уред от фамилията INSEC-O-CUTOR

Нагоре