HOME Начало
Продукти - уреди
Dismate Продукт DISmate
Лампи и консумативи
Информация
Референции
Контакт
ДОСТАВКА

Общи търговски условия

С настоящето бихме желали да Ви информираме за нашите общи търговски условия, като Ви молим да отделите малко време за да се запознаете с тях, както и предлагания от нашата фирма сервиз. Вие ще установите, че пазаруването Online е много удобно, изгодно и без всякакъв риск.

Цени
Нашите офертни цени са в ЕВРО или в лева, включително и валидния за момента ДДС от 20%. Други намаления и отстъпки не са възможни. Дадени цени са валидни за датата на поръчка. Ако Вие поръчате по-големи количества то се обърнете за индивидуална оферта.

Поръчка 

Чрез нашия Online-магазин - можете лесно, безпроблемно и в рамките на 24 часа, попълвайки поръчката да си поръчате желаните от Вас продукти:

Като изпратите Факс - нашия номер

По телефона -можете да направите поръчката си на телефон 088 879 66 93 или на телефон. 088 879 66 83 от 10.30 - 18.00 часа

Доставка
По принцип доставката се извършва от 7 до 14 дена след постъпване на превода по сметката на нашата фирма. Доставката се извършва до Вашия ресторант, фабрика, цех, дом или фирма. При закъснения в доставките ще бъдете информирани незабавно по e-mail-а, факса или по телефона. Запазваме си правото на частични доставки, ако те са от полза за нашите клиенти. Закъснели доставки са без допълнителни транспортни разходи.
Транспортни разходи

Транспортни разходи: Общо: 105,00 Евро/на доставка.

При поръчка на стойност повече от 1 500 Евро доставката е безплатна, за сметка на нашата фирмата.

Заплащане

Предварително
След получаването на превода в нашата банка получавате доставката на поръчаната стока. Данните за нашата банка ще получите с нашето потвърждение за Вашата поръчка. При връщане на стоката ние ще преведем преведената от Вас стойност на посочена от Вас сметка и банка.  

Право на връщане на стоката.   

Вие имате правото в рамките на 14 дена след получаване на стоката, с или без причини да ни я върнете! За това Ви молим стоката да ни бъде върната в оригиналната опаковка. За доказателство на срока за изпращане е достатъчно да приложете разписката (фактурата) от пощата или спедиторската фирма.

Адрес за връщане на стоката:
Агенция НЕСТ ООД, 1164 София, ул. Д. Войников № 39.

Разходите за връщане на стоката са за сметка на купувача. След получаване на върната стока договорът между купувача и продавача се счита за нищожна. Ние ще извършим превода на платената от клиента сума по банков път на предоставената от него банка и банкова сметка.

В случай на гаранционни претенции ние поемаме разходите по връщане на стоката. Изключени случай от правото на връщане на стока са: употребявана и респективно повредена по собствена или чужда вина стока. Изключени случай от правото на гаранция са: употребявана и респективно повредена по собствена или чужда вина стока.

Рекламации
Ако поръчаните при нас артикули са с доказани грешки - в материала или производствени грешки, то Ви молим да рекламирате незабавно но не по късно от 14 дена от датата на издаване на фактурата.
В рамките на 24 Месеца имате правото на поправки. Ако грешките не могат да бъдат коригирани имате правото, в рамките на 24-месечния срок или да обявите договора за нищожен или на отстъпка в покупната цена. Гаранцията не се разпростира върху нормалните износвания. Гореописаните гаранции са не валидни при умишлени щети или щети по небрежност.
Доставки в чужбина
Съвместно с нашия партньор във ФРГ, можем да Ви доставим стоката и в ЕС на горепосочените цени и цени за транспортни разходи. Тук също важи правото за връщане на стоката в рамките на 14 дена. При доставки на частни клиенти от ЕС важи немската ставка за ДДС(19 %). Бизнес партньори се представят своите № и сметки по ДДС.
Опазване на личните данни
С настоящето декларираме, че Вашите данни ще бъдат използвани само за обработката на поръчките Ви. В никакъв случай Вашите данни няма да бъдат достъпни или предоставяне на трето лице, ако те не са съставна част от бизнес сделката.
Оферта 
Разлики в цветовете на продуктите от тези на снимките са допустими. Нашата фирма се стреми възможно най-добре и най-достоверно да представи описаните продукти, но понякога не всички детайли могат да се отразят най-достоверно. С удоволствие ще Ви предоставим допълнителна информация за продуктите, при условие, че ни ги поискате.
Правно основание 
Стоката остава до пълното й заплащане наша собственост. Ние си запазваме правото допълнителни поръчки да бъдат обработени след изпълнението на вече постъпилите поръчки.

Тези общи търговски условия са валидни за всички наши стоки, услуги и договори. По друг начин формулирани условия и предписания не са валидни. Всички останали условия се правят в писмена форма и трябва да бъдат потвърдени от нашата фирма. За правните отношения между купувач и продавач е в сила българското търговско и гражданско право.
Други разпоредби
Въпреки нашата стриктна контрола не поемаме отговорност за съдържанието на външните връзки в нашия сайт. За съдържанието на посочени външни връзки и сайтове са отговорни собствениците им.
 
Всички права запазени. Не носим отговорност за печатни грешки. Снимковия материал в нашия сайт са само примерни фотографии, които могат да се отличават от действително доставена стока. Всички продуктови и маркови наименования са маркови означения на съответните производители. Копия и не ауторизирано разпространие на авторите, без изричното писмено разрешение не се позволяват.
Заключителна клауза
Тези общи търговски условия са в сила до постановяването на нови условия.